Ollywood Surfboards
Ollywood Surfboards

Workshop

HOE BOUW JE EEN HOUTEN SURFBOARD?

Altijd al een surfboard willen shapen, maar de ruimte of de middelen niet? Bij Ollywood Surfboards kun je terecht voor het shapen van je droomboard. Instagram: olly_woodsurfboards

Met meer dan 20 jaar shape-ervaring en 30 jaar surfervaring geef ik nu zo’n 15 jaar de cursus om je eigen sustainable houten surfboard te bouwen. Surfen is iets waar je je hele leven dagelijks van blijft leren. Dat geldt eveneens voor het bouwen van je eigen board. Het is één groot avontuur.

 

HOE GAAN WE TE WERK?

Je komt langs voor een afspraak en tijdens dat gesprek nemen we je wensen door van het droomboard dat je wilt bouwen. ALLE BOARDS KUNNEN GEBOUWD WORDEN. Je bent dus niet afhankelijk van een beperkt aantal soorten shapes. Van longboard tot fish, singlefin of twin, alles is te maken. In de week daaropvolgend wordt het geraamte voorbereid zodat je vervolgens kunt starten met het maken van jouw board. Lees verder

 

WANNEER KUN JE BEGINNEN?

Er zijn geen vaste cursusdagen. De cursus vindt plaats van maandag t/m donderdag. Je loopt dus mee met het bedrijf en kiest zelf welke dagen je komt. Er is een mogelijkheid voor een ochtendsessie of middagsessie. Je krijgt volledige begeleiding van Olly. De snelheid van het dagelijks leven en werkritme halen we eruit en maakt plaats voor ontspanning en avontuur en een supermooie ervaring. Een surfboard bouw je niet in een week!

WAARMEE GAAN WE TE WERK?

Alle benodigde materialen zijn bij de prijs inbegrepen. Denk aan hout, lijm, schuurpapier, epoxy, finbox of vaste fin. Uiteraard is ook al het benodigde gereedschap ruimschoots aanwezig. Je hoeft thuis niets meer te doen. Je gaat naar huis met een surfboard dat af is, dat er waanzinnig uitziet en dat ook eens heerlijk surft.

Ben je klaar voor wat ZEN en een grote glimlach, mail of bel dan even met Olly: ollywood76@gmail.com / +31614361368. Voel je vrij om kostenloos een kijkje te nemen bij ons op Scheveningen, Vijzelstraat 85.

Kosten cursus: v.a. € 1400,-

Liever zelf thuis een holle houten board bouwen? Frame-kit (alle shapes mogelijk) v.a. € 320,-

Nu inschrijven?

Kosten cursus: v.a. € 1400,-

Liever zelf thuis een holle houten board bouwen? Frame-kit (alle shapes mogelijk) v.a. € 320,-